Oferte speciale

Oferte Speciale

Autoturismele de inchiriat din pagina oferte speciale sunt disponibile la preturi avantajoase pentru toti clientii care sunt interesati sa inchirieze Renault Clio Symbol, Dacia Logan MCV sau Opel Vivaro 8+1 Locuri

Aceste masini de inchiriat sunt dotate cu CAUCIUCURI de IARNA si au un pret de inchiriere de la 19 euro pana la 29 de euro pe zi.

Firma CarsRental va pune la dispozitie aceste autoturisme de inchiriat non-stop fara alte costuri ascunse si cu certitudinea ca acestea va pot ajuta satisface orice nevoie.

Renault Clio Simbol de la - 20 Euro /zi

Renault Megane 4 de la - 30 Euro/zi

Dacia Lodgy 7 locuri de la - 25 Euro/zi

Calitatea serviciilor de inchirieri auto ale firmei CarsRental este determinata si de implicarea clientilor nostri, de aceea daca nu sunteti sigur ce masina sa alegeti pentru inchiriere sau aveti nelamuriri asupra procesului de inchiriere auto, insistam sa ne contactati si o sa va ajutam sa faceti alegerea potrivita pentru dvs.

De asemenea, daca aveti nevoie de servicii rent a car non stop la aeroport Otopeni, firma noastra este solutia pe care va puteti baza constant, indiferent de ora la care doriti sa inchiriati orice autoturism din flota auto pe care o detinem.

Pentru a ne imbunatati serviciile de inchirieri masini Bucuresti ne bazam pe feedbackul dvs, de aceea suntem intotdeauna dornici sa stim parerea dvs. despre serviciile pe care CarsRental vi le ofera si cum pot fi acestea imbunatatite.

Pe site-ul nostru gasiti toata povestea firmei CarsRental si toate motivele pentru care va punem la dispozitie aceste servicii rent a car de calitate. Daca doriti sa ne si cunoasteti, va invitam la o scurta conversatie telefonica sau la sediul nostru din Mihai Bravu 392.(parter)

Aceasta este singura modalitate prin intermediul careia putem sa fim alaturi de dvs. pe toata durata contractului de inchiriere si chiar inainte de a semna acest contract.

Numerele de telefon la care ne puteti contacta sunt 053 102 102 si 0722 306 607, iar adresa noastra este Sos. Mihai Bravu 392, Bloc B1, Sc 1, Parter, sector 3.

Nu uitati, firma CarsRental este specializata in servicii de rent a car si astfel va putem propune foarte multe oferte de inchiriere auto in cele mai mari orase din Romania, indiferent de ocazia pentru care aveti nevoie de un astfel de serviciu.

Daca inchiriati masina prin intermediul nostru pentru o calatorie pe teritoriul Romaniei va recomandam sa vizitati cele mai importante atractii turistice – Muzeul National de Istorie, Arcul de Triumf, Transalpina sau Transfagarasan si o excursie pe Drumul Vinului etc.

Va recomandam sa rezervati masina de inchiriat la numarul de telefon 0722 306 607 si sa ne cereti orice detalii suplimentare de care considerati ca aveti nevoie.