20 ani experienta

Inca din 2002, pentru expertii CarsRental.ro cel mai important aspect al serviciilor de inchiriere microbuze in Romania este satisfactia clientilor. De aceea, societatea CarsRental va propune o gama variata de oferte pentru inchirieri auto (masini si microbuze 8+1) non stop inclusiv cu cutie automata.

Parcul auto al firmei noastre dispune de cele mai confortabile si moderne autovehicule, masiniile fiind dotate cu aer conditionat, airbag-uri, sisteme audio de calitate, GPS, etc. Daca aveti nevoie de inchirieri Dacia Duster Bucuresti pentru a participa la diverse evenimente mondene sau deosebite, firma Cars Rental va ofera spre inchiriere masini Dacia Logan si nu numai care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra.

Clienti multumiti0%

Flota auto moderna0%

Fidelizare clienti0%

Clienti straini0%

20 ani experienta

Valorile dupa care se ghideaza CarsRental sunt seriozitatea, motivatia si punctualitatea. CarsRental este firma care poate raspunde tuturor cerintelor si solicitarilor venite din partea clientilor, datorita angajatilor nostri si a ofertelor pe care le punem la dispozitia clientilor. Puteti alege intre un pachet integral de produse si servicii de rent a car sau o gama variata de inchirieri masini – Renault Megan 4  Dacia Lodgy 7 Locuri .Dacia Dokker.Opel Astra K,.Renault Captur, inchirieri microbuze 8+1 locuri etc. Flota auto a firmei CarsRental are cele mai convenabile preturi din zona serviciilor de rent a car. Acesta fiind un aspect care ne ajuta sa fim siguri ca oferim cele mai confortabile, de calitate si capabile servicii de rent a car. Firma CarsRental a fost dezvoltata pe segmentul de inchirieri masini cu cutie automata si transport intern, insa in prezent aceasta asigura servicii de inchirieri auto in principalele zone din Romania: Bucuresti (sectoarele 1,2,3,4,5,6 si Ilfov) si Aeroportul Otopeni. Pentru informatii suplimentare despre firma noastra sau informatii detaliate despre serviciile noastre, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.