20 ani experienta

Pentru expertii CarsRental.ro cel mai important aspect al serviciilor de inchiriere microbuze in Romania este satisfactia clientilor. De aceea, societatea CarsRental va propune o gama variata de oferte pentru inchirieri auto cutie automata CarsRental a fost infiintata in 2002 de catre Patrice Cristian cu numai 25 de masini in flota auto si de atunci suntem in continua crestere.

Tanarul antreprenor Patrice Cristian a plecat in 2002 la drum cu un vis maret. Acesta a dorit sa infiinteze o firma de inchirieri masini care sa ofere satisfactie si calitate clientilor sai. Din 2002 pana in prezent, acesta a lucrat zi si noapte cot la cot cu o echipa intreaga de profesionisti pentru a creste numarul masinilor din flota auto a firmei CarsRental si pentru a oferi inchirieri masini si inchirieri microbuze 8+1 non-stop.

Acesta este principalul motiv pentru care parcul auto al firmei noastre dispune de cele mai confortabile si moderne autovehicule, masiniile fiind dotate cu aer conditionat, airbag-uri, sisteme audio de calitate, GPS, etc. Daca aveti nevoie de inchirieri Dacia Duster Bucuresti pentru a participa la diverse evenimente mondene sau deosebite, firma Cars Rental va ofera spre inchiriere masini Dacia Logan care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra.

Clienti multumiti0%

Flota auto moderna0%

Fidelizare clienti0%

Clienti straini0%

20 ani experienta

Tot ceea ce conteaza in materie de inchirieri auto este seriozitatea, motivatia si punctualitatea, calitati pe care fiecare angajat al firmei Cars Rental le are, altfel nu ar fi lucrat alaturi de noi si de dvs. CarsRental este firma care poate raspunde tuturor cerintelor si solicitarilor venite din partea clientilor, datorita angajatilor nostri si a ofertelor pe care le punem la dispozitia clientilor. Puteti alege intre un pachet integral de produse si servicii de rent a car Otopeni sau o gama variata de inchirieri masini – Renault, Dacia Logan, Logan MCV, inchirieri microbuze 8+1 locuri etc. Flota auto a firmei CarsRental are cele mai convenabile preturi din zona serviciilor de rent a car. Acesta fiind un aspect care ne ajuta sa fim siguri ca oferim cele mai confortabile, de calitate si capabile servicii de rent a car. Firma CarsRental a fost dezvoltata pe segmentul de inchirieri masini cu cutie automata si transport intern, insa in prezent aceasta asigura servicii de inchirieri auto in principalele zone din Romania: Bucuresti (sectoarele 1,2,3,4,5,6 si Ilfov),si Aeroportul Otopeni, Toti angajatii nostrii au format o echipa dinamica care lucreaza constant pentru a indeplini visul tanarului antreprenor Patrice Cristian si pentru a va putea oferi inchirieri auto pe termen lung. Pentru informatii suplimentare despre firma noastra sau informatii detaliate despre serviciile noastre, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Suna acum!